Sistem reverzne osmoze predstavlja visoko kvalitetni filtracioni sistem čije su glavne komponente RO membrane. DesaliTec-ov process i softver CCRO -Closed Circuit Reverse Osmosis je pouzdana, efikasna i ekonomična tehnologija koja omogućava maksimalnu iskorišćenost resursa i velike uštede.

PREDNOSTI Softvera za zatvoreni sistem reverzne osmoze CCRO:

CCRO se automatski prilagođava promeni kvaliteta ulazne (sirove) vode i omogućava operateru pravovremeno reagovanje i podešavanje parametara prema željenim zahtevima u realnom vremenu.

Sistemom se lako upravlja. Odlikuje ga velika pouzdanost, preglednost i funkcionalnost. Automatizovan rad sa mrežnim nadzorom pruža dodatnu zaštitu.

CCRO sprečava taloženje nečistoća i krečnjaka što utiče na smanjenje troškova i zastoja za 50%.

Sistem obezbeđuje 50-90% manje otpadne vode, manju potrošnju električne energije i niže troškovi održavanja.

CCRO je isplativ sistem i omogućava povraćaj ulaganja od 42-98% u roku od nekoliko meseci.

Sistem reverzne osmoze za maksimalnu iskorišćenost kapaciteta

Za razliku od prethodnih sistema kada je kapacitet iskorišćenosti sirove vode na linijama za reverznu osmozu bio samo 75%, CCRO sistemi ReFlex iz naše ponude obezbeđuju dodatne prednosti.

Pre svega, koriste se isključivo FilmTec™ premijum RO membrane i komponente, konfigurisane na inovativan način.

RO membrane proizvode se od najkvalitetnijih materijala preciznom tehnologijom, detaljno se testiraju kako bi se u potpunosti potvrdile njihove performanse i svi zahtevi klijenta.

Kvalitet RO membrana osigurava se sveobuhvatnom trogodišnjom garancijom, tehničkom uslugom i podrškom.

Zahvaljujući svemu ovome ReFlex sistemi omogućavaju iskorišćenost sirove vode do 98%, čime se smanjuje količina otpadne vode i omogućava brz povraćaj ulaganja.

Pametan način upravljanja za povećanu produktivnost

ReFlex Smart je integrisana online platforma za praćenje, analizu i kontrolu svih parametara, delova procesa i sistema reverzne osmoze sa maksimalnom pouzdanošću.

Operaterima obezbeđuje podršku 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, tako da je sigurnost svih delova sistema na najvišem nivou.

Mnoge svetske kompanije danas se oslanjaju na ReFlex sistem jer im obezbeđuje vidljivost svih sistem za prečišćavanje vode i kontrolu nad istim u realnom vremenu.

Upravljanje i interakcija sa sistemom je laka i jednostavno i pruža dodatnu sigurnost. Može mu se pristupiti sa različitih uređaja; računara, tableta i pametnih telefona. Gde god se nalazite u svetu, možete imati kontrolu nad sistemom. Potrebna vam je samo internet konekcija.

Sistem je osmišljen tako da upozorava operatere čim detektuje određene nepravilnosti odnosno kad god je potrebno. Na ovaj način problemi se mogu identifikovati na vreme i sprečiti nastanak eventualne štete.

Zahvaljujući ReFlex sistemu možete se fokusirati na podizanje svog poslovanja na viši nivo, sigurni da će ovaj inteligenti sistem upravljati procesom tretmana vode na najbolji način.

CCRO je dizajniran tako da se automatski prilagodi i iskoristi priliku, zato je iskoristite i vi. Pozovite nas za sve dodatne informacije. Rado ćemo vam odgovoriti na sva pitanja i biti vaša podrška u svakom trenutku.

Prečišćavanje vode ne mora biti teško, jer je odavno prošlo vreme iskorišćenosti od samo 75% ulazne (sirove) vode na linijama za Reverznu osmozu.

CCRO sistemi ReFlex se upotrebljavaju isto kao i tradicionalni, ali sa svim navedenim prednostima.

ReFlex™ CCRO sistemi koriste isključivo FilmTec™ premijum RO membrane i komponente, konfigurisani na inovativan način. ReFlex sistemi omogućavaju iskorišćenost sirove vode do 98%, čime se smanjuje količina otpadne vode i omogućava brz povraćaj ulaganja. U ponudi su standardni ReFlex modeli u industrijskim veličinama od 50-900 L/min, odnosno  10-200 m3/h.

Prijava za newsletter

Izaberite oblast koja Vas zanima