Duplolepljive Trake

SPECIJALNE DUPLOLEPLJIVE TRAKE
SPECIJALNE DUPLOLEPLJIVE TRAKE
SPECIJALNE DUPLOLEPLJIVE TRAKE

Specijalne duplolepljive trake

Duplolepljiva traka vrhunske providnosti napravljena od PET i akrilnog lepka. Serija obuhvata trinaest različitih proizvoda debljine 0,025 mm do 0,250 mm. Vrhunska transparentnost ne menja karakteristike ni pri izloženosti na svotlosti ili toploj i vlažnoj sredini. Proizvodi se u ֦čistoj sobiʺ.
Namena: Pogodne su za lepljenje materijala kao što su: staklo, polikarbonata sa plastikom, optičkih filmova
na ravne površine ekrana…

Specijalna duplolepljiva traka namenjena za istovremena različita lepljenja. Sastoji se od poliesterskog nosača i akrilnog lepka; ukupne debljine 0,09 mm. Diferencijalni sistem lepljenja: otvorena strana se lepi na različite podloge, a zatvorena se lako pomera (repozicija).
Namena: Za privremeno lepljenje fleksibilnih materijala kao što su: pene, plute, filmovi… koji zahtevaju lako uklanjanje bez ostavljanja tragova lepka. Pogodne su za lepljenje materijala kao što su: staklo, polikarbonata sa plastikom, optičkih filmova na ravne površine ekrana…

Duplolepljiva traka od poliesterskog filma sa kombinacijom gumenog lepka sa jedne i akrilnog lepka sa druge strane; ukupna debljina 0,15 mm. Idealna za spajanje vulkanizovane gume kao što je hloropren ili etilen-propilenski terpolimer na metal ili plastiku. Pre upotrebe nije potrebno nanošenje osnovnog premaza na gumenu površinu.
Namena: lepljenje ili privremeno fiksiranje vulkanizovanih gumenih materijala na metal, plastiku i sl.

Duplolepljiva traka od PET filma i termički provodljivog akrilnog lepka; ukupna debljina od 0,10 mm do 0,25 mm. Proizvodi se u šest tipova.
Istovremena vrhunska termička provodljivost i otpornost. Odlikuje se usporavanjem plamena (UL-94 V-0); bez halogena.
Namena: pričvršćivanje LED osnovne ploče i kućišta, za fiksiranje CPU-a i različitih vrsta poluprovodničkih pakovanja i hladnjaka, elektronskih delova i hladnjaka.

Sastoji se od poliesterskog filma i  akrilnog lepka sa jedne i silikonskog lepka sa druge strane; ukupna debljina 0,085 mm. 
Namena: zahvaljujući akrilnom lepku sa jedne strane, koji odlično prijanja na površine od metala i svih vrsta plastike i silikonskog lepka sa druge strane, mogu se lepiti silikonske gume i sve površine sa silikonskim premazom.

Duplolepljiva traka za trajno lepljenje

Traka sa specijalnim gumenim lepkom i nosačem od poliestera; ukupna debljina 0,14 mm i 0,10 mm. Glavna osobina joj je izuzetno jak stepen lepljenja pa može da se koristi za trajne namene. Namena: za lepljenje na različite vrste materijala, kao što su: metalne i plastične ploče, gumeni i penasti materijali, Koristi se za lepljenje kod printera, kopir mašina, televizora, različitih kancelarijskih i kućnih mašina, i dr.

Prijava za newsletter

Izaberite oblast koja Vas zanima

Tretman vode / Inženjering

Trake i folije