Duplolepljive Trake

SPECIJALNE DUPLOLEPLJIVE TRAKE
SPECIJALNE DUPLOLEPLJIVE TRAKE
SPECIJALNE DUPLOLEPLJIVE TRAKE

Specijalne duplolepljive trake

Duplolepljiva traka vrhunske providnosti napravljena od PET i akrilnog lepka . Serija obuhvata trinaest različitih proizvoda debljine 0,025 mm do 0,250 mm . Vrhunska transparentnost ne menja karakteristike ni pri izloženosti na svotlosti ili toploj i vlažnoj sredini. Proizvodi se u ֦čistoj sobiʺ .
Namena: Pogodne su za lepljenje materijala kao što su: staklo, polikarbonata sa plastikom, optičkih filmova
na ravne površine ekrana…

Specijalna duplolepljiva traka namenjena za istovremena različita lepljenja . Sastoji se od poliesterskog nosača i akrilnog lepka ; ukupne debljine 0,09 mm . Diferencijalni sistem lepljenja : otvorena strana se lepi na različite podloge , a zatvorena se lako pomera (repozicija) . Namena : Za privremeno lepljenje fleksibilnih materijala kao što su : pene , plute , filmovi … koji zahtevaju lako uklanjanje bez ostavljanja tragova lepka .Pogodne su za lepljenje materijala kao što su: staklo , polikarbonata sa plastikom , optičkih filmova na ravne površine ekrana …

Duplolepljiva traka od poliesterskog filma sa kombinacijom gumenog lepka sa jedne i akrilnog lepka sa druge strane; ukupna debljina 0,15 mm. Idealna za spajanje vulkanizovane gume kao što je hloropren ili etilen-propilenski terpolimer na metal ili plastiku. Pre upotrebe nije potrebno nanošenje osnovnog premaza na gumenu površinu.
Namena: lepljenje ili privremeno fiksiranje vulkanizovanih gumenih materijala na metal, plastiku i sl.

Duplolepljiva traka od PET filma i termički provodljivog akrilnog lepka; ukupna debljina od 0,10 mm do 0,25 mm. Proizvodi se u šest tipova.
Istovremena vrhunska termička provodljivost i otpornost. Odlikuje se usporavanjem plamena (UL-94 V-0); bez halogena.
Namena: pričvršćivanje LED osnovne ploče i kućišta, za fiksiranje CPU-a i različitih vrsta poluprovodničkih pakovanja i hladnjaka, elektronskih delova i hladnjaka.

Sastoji se od poliesterskog filma i  akrilnog lepka sa jedne i silikonskog lepka sa druge strane; ukupna debljina 0,085 mm. 
Namena: zahvaljujući akrilnom lepku sa jedne strane, koji odlično prijanja na površine od metala i svih vrsta plastike i silikonskog lepka sa druge strane, mogu se lepiti silikonske gume i sve površine sa silikonskim premazom.

Duplolepljiva traka za trajno lepljenje

Traka sa specijalnim gumenim lepkom sa nosačem od netkanog materijala ; ukupne debljine od 0,10mm do 0,14 mm . Glavna osobina joj je izuzetno jako lepljenje pa se može koristiti za trajne namene . Namena : Za lepljenje na različite vrste materijala , kao što su : metalne i plastićne ploče , gumeni i penasti materijali , Koristi se za lepljenje kod printera , kopir mašina , televizora , različitih kancelarijskih i kućnih mašina…

Prijava za newsletter

Izaberite oblast koja Vas zanima